Lavetele de microfibra

De ce sunt lavetele de microfibra o inventie asa buna ? De mult timp oamenii au ironizat domeniile simple precum curatenia, spunand ca nu mai pot fi imbunatatite. O tehnologie uimitoare care a durat ani pentru a fi descoperita si perfectionata este chiar cea a lavetei de microfibra (pe care o vindem). Ea este alcatuita dintr-un mix de 50% polyester si 50% polyamida (cunoscuta si sub numele de nailon). Mai detaliat, cele doua tipuri de plastic sunt fuzionate printr-o teava mica ce e incalzita la temperaturi foarte mari pentru a face cele doua materiale sa se combine. Dupa ce procesul de combinare este gata, fibra rezultata este despartita in microfibre ce sunt de 10 pana la 20 de ori mai mici.

Cat de bine functioneaza laveta de microfibra, te intrebi ? Foarte bine, este raspunsul scurt. Raspunsul lung, pe de alta parte, este mult mai detaliat. Datorita faptului ca laveta este facuta din microfibre, de unde si numele „laveta din microfibra”. Totul a inceput cand un anume chimist numit Johannes Diderik van der Waals, ce a si castigat premiul Nobel in domeniul sau de activitate, a descoperit fortele van der Waals. Aceste forte se comporta ca un adesiv (fortele atractiei magnetice intre particule). Acum trebuie doar sa ne gandim la milioanele de microfibre dintr-o asemenea laveta, bineinteles ca sunt bune la a face particulele de praf sa se lipeasca de ele.

Aceasta tehnologie este revolutionara deoarece, pentru a curata cu o asemenea laveta, nu ai nevoie de vreun produs chimic neaparat pentru a fi eficienta. Poti folosi putina apa si gata, va face aproape orice suprafata impecabila si asta nici macar nu e cea mai buna parte. Laveta de microfibra poate fi reutilizata si chiar devine din ce in ce mai buna dupa fiecare spalare. Unele studii arata ca o asemenea laveta curata mai bine la a 75-a spalare decat la a doua spalare. Nu-i asa ca e uimitor ?

Tine minte, dupa ce ai terminat curatenia, nu arunca laveta, doar spal-o! Nici macar nu trebuie sa folosesti vreun produs pentru spalarea ei, poti doar sa o fierbi si e ca noua.

Acum, dupa aceasta minunata poveste despre laveta de microfibra, poti achizitiona asemenea lavete pentru utilizare proprie. Daca nu esti sigur ca acest tip de laveta este bun pentru tine, avem multe altele din care poti alege.

Inca nu ai luat o decizie ?

Suna-ne si te vom ajuta!

+40 727 522 233

Shopping Cart