Despre noi

Noi, Solarh Activ, suntem producători și distribuitori de lavete pentru uz industrial și uz casnic. Cu o existență de peste 15 ani pe piața din România, scopul nostru a fost întodeauna acela de a asigura o calitate și o cantitate optimă adaptată nevoii fiecărui client și fiecărei industrii.

Producem și distribuim în toată țara de la lavete din bumbac 100%, lavete microfibră, lavete universale, lavete speciale – fine la atingere pentru suprafețe delicate, lavete umede, bureţi prosoape de bucătărie din bumbac 100%, prosoape până la pastă pentru curățarea mâinilor, detergenți, echipamente de lucru și materiale de uz casnic.

Indiferent că optați pentru lavete din bumbac 100%, lavete din vâscoză, poliester, poliamidă sau combinate, produsele noastre sunt ideale pentru a fi utilizate și reutilizate într-o varietate de sarcini delicate și critice de curățare. Sunt fiabile, de înaltă calitate, fapt ce vă va eficientiza procesul de curățare.

Noi, Solarh Activ, suntem aici pentru a vă însoți în fiecare pas pe care îl faceți, înțelegându-vă nevoile și oferind soluții și produse de calitate. Oricare ar fi industria în care activați, împreună cu noi puteți face o diferență în casa sau în afacerea dumneavoastră! 

Cu produsele Solarh Activ vă garantăm că productivitatea va trece la nivelul următor. Portofoliul nostru de produse este variat și specializat pentru fiecare tip de curățare.

Produsele noastre au o capacitate ridicată de absorbție, rezistență ridicată, sunt lavabile și pot fi utilizate umede sau uscate pentru curațarea suprafețelor multiple.

Dezvoltăm, producem și furnizăm produsele noastre încă din 2015 pentru a satisface orice nevoie de lucru în diferite sectoare de activitate! Toate produsele sunt noi și livrate în ambalajul original al producătorului. La Solarh Activ identificăm de fiecare dată nevoia clientului și recomandăm produsul potrivit. Livrăm produse în diferite dimensiuni, iar la cerere putem ambala și la dimensiuni personalizate.

Produsele de la Solarh Activ sunt renumite pentru asigurarea protecției, confortului și eficientizarea în curățare. În mod similar, produsele noastre sunt atât de confortabile, încât ajută utilizatorul să facă treaba mai sigur și mai eficient!

Solarh Activ este partenerul ideal pentru eficiența în curățare! 

Cunoaște-ne portofoliul și găsește soluția ideală pentru tine sau pentru afacerea ta!

Shopping Cart